::: SELAMAT DATANG ::: Semua gambar dalam blog ini adalah hakcipta terpelihara Joney. Sila ajukan sebarang masalah kepada joejoney@gmail.com

Minggu Ini...

Sudah lama rasanya aku tak menaip apa2 dalam blog aku ni... Nothing special sangat la minggu ni, sbb tu aku takde idea nak conteng blog ni... tunggu je la, nanti kalo ade berita2 menarik, terhangat, masin ke pahit ke, aku update la...

so, kepada sape2 yang singgah kat blog ni, sori... nanti aku update ekk..

salam bahagia dari saya sekeluarga...




saifuljauharighazali
afizahhanumahmadjaplus
ammardanish
afifdarwisy

Gambar Perkahwinan Anak Pengasuh

Nama pengantin nanti akan diupdatekan.. Lupa.. hehe

Tarikh : 8 Ogos 2009
Lokasi : Felda Selancar 2











Terbaru dipasaran?

Pemandangan Pintu Belakang Istana Kuala Kangsar

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream Deep down inside I feel the scream This terrible silence stops it there Now that the war is through with me I'm waking up, I cannot see That there's not much left of me Nothing is real but pain now


    Ade kat sini?

    orang-orangan

    From?

    Supporters?

    E-kereta : Performance Parts Classified
    New And Used Digital Gadget Classified
    ML Automart
    Ehoza.com - Global Information Community
    Related Posts with Thumbnails

    Gadget

    This content is not yet available over encrypted connections.